Döskalle T-shirts döskallemotiv döskallar döskalle tröja T-shirts dödskallar

Vår Databashantering

När en beställning görs hamnar kundens uppgifter i vår databas. Uppgifterna lämnas kvar tills årsskiftet på grund av bokföring, garantier samt statistik. Ip-adresser sparas på grund av bedrägeribekämpning. Vid årsskiftet försvinner alla kunduppgifter bortsett från kommentarer/inlägg, registrerade konton och nyhetsbrev-prenumeranter från vår databas.

De som väljer att skapa ett konto på icecool.nu får ett genererat lösenord inskickat till sin email. Dessa konton stannar i vår databas tills kunden väljer att avsluta sitt konto.

Lösenorden är krypterade av wordpress och icecool.nu sparar inga betalningsmedium, med ett kapat konto från oss kan man inte ställa till med några bekymmer. Ett simpelt lösenord ser ut på detta vis i databasen: $P$Ba4v0jg7/DDBeNdU98XDcZEqIwnEAj.

Om man väljer att gå med i vårt nyhetsbrev sparar vi ditt fullständiga namn samt email på MailChimp®. Mailchimp är ett bolag som arbetar med nyhetsbrevsutskick.

Om man kommenterar på en produkt sparas ip-adressen i vår databas så länge som kommentaren är kvar. Vill man ta bort sin kommentar eller någon annan personlig information kan man självklart kontakta oss.

Dessa uppgifter sparas vid en beställning

Förnamn, Efternamn, Företagsnamn, Land, Gatuadress, Postnummer, Ort, Telefonnummer, Epostadress, IP-adress

Betalningar

Betalningar på icecool.nu görs genom det svenska storbolaget Billmate AB.
Billmates integritetspolicy kan du finna här: https://www.billmate.se/integritetspolicy/

Butiksinformation

 
 Support@icecool.nu

Frakt information
Köpvillkor
Integritetspolicy
(SE) KB In A Rush VAT Number: SE969778512001

Prenumerera

För specialerbjudanden och mer!

Säker Betalning

Denna sida och all dess innehåll är under © 2017-19 på Icecool (KB In A Rush). Obehörig återanvändning eller publicering av detta material är strickt förbjudet och straffbart inom lagens fulla omfattning.